Store nok til å

levere

Små nok til å

bry oss

Ulefoss Skap AS

Ulefoss Skap AS er din leverandør av påbygg til lastebiler i alle typer og størrelser. Vi leverer tjenester til både privat- og bedriftsmarkedet.

Godkjent verksted

Ulefoss Skap AS er godkjent påbyggerverksted av Statens Vegvesen, og har mye kunnskap og erfaring på mekanisk, hydraulisk og elektrisk arbeid på kjøretøy, hengere og utstyr. Vi er også godkjent opplæringsbedrift i 3 fag.

Bakløftere

Ulefoss Skap AS er leverandør av Zepro og Pallfinger bakløftere. Vi har i tillegg service, reparasjoner og årskontroll av bakløftere på eget verksted. Ulefoss Skap er HIAB sertifisert.

Om Ulefoss Skap

Ulefoss Skap AS ble nyetablert i desember 2015, og hadde sitt utspring fra Istrail Ulefoss.

Eierne og medarbeiderne

Eierne av Ulefoss Skap AS er Frode Kongsgård og Jan Ivar Slåttedalen, begge med fartstid i "gamle" Istrail Ulefoss. Med oss i bedriften har vi gode medarbeidere med lang erfaring i skapbygging og mekanisk arbeid.

Norges eldste industristed

Vi holder til på Norges eldste industristed, Ulefoss i Telemark, og fører med det en lang tradisjon med god kvalitet videre.

Nominert til årets günderbedrift 2016

I 2016 ble Ulefoss Skap AS nominert til Årets Gründerpris i Telemark.

 

Vinner av Årets Etablering

Den 15.12.2016 fikk Ulefoss Skap AS tildelt den prstisjetunge prisen som Årets Etablering av Nome Kommune. Les mer om saken her.

Visjon

Ulefoss Skap AS skal produsere påbygg beregnet på Norske forhold, ved å ta vare på en lang historie med tradisjon og fagkunnskap.

Mål

Ulefoss Skap AS skal være fremoverlente, innovative, ta i bruk ny teknologi, og være med på å fremstille nye produkter for et bedre miljø og tilfredsstille fremtidens krav.

Strategi

Ulefoss Skap AS skal produsere i Telemark med norske lønns og arbeidsforhold, og være med på å trygge velferdssamfunnet vi er en del av.

Påbygg

Ulefoss Skap AS leverer skappåbygg med og uten helåpen side på biler fra 3,5 tonn, og opp til fullt vogntog med henger.

Vi leverer også containerrammer, samt plan med og uten kapell.

Spesialbygg

Ulefoss Skap AS leverer også sertifiserte spesialbygg, helt etter kundens ønske og behov.

Vi finner løsningene!

Ta kontakt og del dine ønsker med oss. Sammen ser vi på mulighetene, og vi i Ulefoss Skap AS finner løsningene.

PROSEDYRE FOR REKLAMASJON

1.      Generelt gjelder PBG 13s alminnelige leveringsbetingelser.Vi viser til ordrebekreftelsen fra Ulefoss Skap som orienterer om dette punkt.

 

2.      Utveksling av relevant informasjon skal skje i forkant av en utbedring, dette for å forebygge mot eventuelle uenigheter mellom partene. Det er en fordel at bilder blir tatt av skade/feil. Av denne grunn skal Ulefoss Skap på forhånd godkjenne alle utbedringer som utføres av andre enn Ulefoss Skap.

 

3.      Før et utbedringsarbeid starter skal Ulefoss Skap alltid motta et ferdig utfylt Ulefoss Skap standard reklamasjonsskjema. Estimerte kostnader skal påføres skjema. Videre skal kunden alltid ha mottatt et rekvisisjonsnummer fra Ulefoss Skap som bekrefter at Ulefoss Skap har godkjent at utbedring kan foretas hos andre enn Ulefoss Skap.

 

4.      Før det sendes faktura til Ulefoss Skap skal Ulefoss Skap informeres om utbedringens kostnader. Dette slik at partene om mulig kan bli enige om hva Ulefoss Skap skal betale før faktura sendes. Dette igjen for å forebygge mot eventuelle uenigheter.

 

5.      Faktura som sendes til Ulefoss Skap skal inneholde henvisning til saksbehandler hos Ulefoss Skap og Ulefoss Skaps rekvisisjonsnr. for reklamasjonen(se punkt 3) Fakturaer som sendes Ulefoss Skap uten rekvisisjonsnummer vil uten unntak bli returnert.

6.      Artikler (deler) som det reklameres på skal sendes til Ulefoss Skap. Dette slik at Ulefoss Skap igjen kan vurdere reklamasjon mot sine eventuelle leverandør av den gjeldende artikkel. Returnert artikkel sendes for Ulefoss Skaps regning på billigste måte. Returnert artikkel skal alltid merkes med byggenr./serienr. samt overnevnte rekvisisjonsnummer.

 

7.      Artikler (deler) som tas fra eget lager, kan faktureres Ulefoss Skap etter vår aksept. Vi betaler dog bare artikkelens reelle netto innkjøpspris.

 

8.      Reklamasjoner på bakløftere skal reklameres til importør etter deres avtaler/rutiner.

 

9.      For øvrige produkter gjelder den respektive leverandørs retningslinje.

Skjema for reklamasjon

Takk for din henvendelse! Skjemaet er nå blitt mottatt.
Oops! Noe gikk galt med innsendingen. Vennligst prøv igjen.

Hva kunden

sier

Ulefoss Skap har god kvalitet på sine produkter og er konkurransedyktige på pris. Dette var det et enkelt valg for oss.
Vidar Høglid, eier og driver av E. Aarhus AS
Denne delen av siden er under konstruksjon
Navn person og firmanavn
Kundenes referanser vil bli skrevet inn snart.
Navn person og firmanavn

Service

Reparasjon

Åpningstider hos Ulefoss Skap

Administrasjon

 • Mandag:    Kl.: 08:00 - 16:00
 • Tirsdag:     Kl.: 08:00 - 16:00
 • Onsdag:    Kl.: 08:00 - 16:00
 • Torsdag:    Kl.: 08:00 - 16:00
 • Fredag:     Kl.: 08:00 - 13:00
 • Lørdag:     STENGT
 • Søndag:    STENGT

Verksted

 • Mandag:    Kl.: 07:00 - 15:30
 • Tirsdag:     Kl.: 07:00 - 15:30
 • Onsdag:    Kl.: 07:00 - 15:30
 • Torsdag:    Kl.: 07:00 - 15:30
 • Fredag:     Kl.: 07:00 - 13:00
 • Lørdag:     STENGT
 • Søndag:    STENGT

Om oss

Finn oss